MERSİN / TOROSLAR - Vali Sabahattin Çakmakoğlu İlkokulu

Mrt

Vali Sabahattin Çakmakoğlu İlkokulu Öğrenci ve Personeli Tatbikatla Afetlere Hazır

Kas

Okulumuzda, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerle kutladık.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yıldönümünde sevgi, saygı, özlem ve minnetle andık.

Ock

Velilerimiz ve öğrencilerimiz öğretmenlerimizle beraber toplantı yaparak okulumuz ile ilgili duygu ve düşüncelerini belirttiler. Okulumuzun akademik başarısından ve sosyal etkinliklerinden çok memnun olduklarını belirttiler. Okulda güvenlik personelinin olmamasından kaynaklı endişelerini dile getirdiler. İkinci dönem tekrar toplanılması yönünde karar alındı.

Ock

Okulumuz eTwinning ekibi tarafından öğrenci, öğretmen ve okul çalışanlarına eTwinning tanıtımı yapıldı. Okul rehber öğretmenimizin disiplinler arası çalışmasıyla internet güvenliği, ziber zorbalık ve sosyal medya kullanımı hakkında öğrenci ve velilere yüzyüze ve çevrimiçi olarak yapıldı.

Ock

Okulumuz öğrencileri Sayın Valimiz Ali Hamza PEHLİVAN ve Sayın İl Mili Eğitim Müdürümüz Adem KOCA ile beraber masal evinde buluştu. Öğrencilerimize Sayın Valimiz ve İl Müdürümüz hediyeler takdim ettiler. İlgilerinden dolayı Sayın Valimiz Hamza PEHLİVAN'a, Sayın İl müdürümüz Adem KOCA'ya ve masal evi personeline teşekkür ederiz.