MERSİN / TOROSLAR - Vali Sabahattin Çakmakoğlu İlkokulu

Vali Sabahattin Çakmakoğlu İlkokulu

Adres
Akbelen Mah. 84003 Sokak No20 Vali Sabahattin Çakmakoğlu İlkokulu Toroslar/MERSİN
Vizyon
Yeniliklere açık, olaylara geniş açıdan bakabilen, dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, vatanını ve milletini seven, Atatürk İlke ve İnkılaplarını özümsemiş, çalışkan, bedenen, zihnen ve ahlaken seciyeli, araştıran ve ülkesine faydalı, içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren,herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmek.
Misyon
MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda bireyler yetiştirmektir.
2012 SBS birincisi(500 Tam puan)
Mersin / Toroslar
Mersin / Toroslar / Akbelen