MERSİN / TOROSLAR - Vali Sabahattin Çakmakoğlu İlkokulu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Dilimizin Zenginlikleri Projesi:  "Sözlük Özgürlüktür."

Milli Eğitim Bakanlığı, Eğitimin Tüm Kademelerinde “Dilimizin Zenginlikleri Projesi”ni başlatmıştır.

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere “Dilimizin Zenginlikleri Projesi”nin başlatıldığını açıkladı.

Dilimizin zenginlikleri projesi: “Türkçe'nin kökleriyle buluşma yolculuğu”

Milli Eğitim Bakanlığı; dilimizin zenginliğini vurgulamayı amaçlayan dilimizin zenginlikleri projesi ile öğrencilere Türkçenin kökleri ve zenginlikleri ile tanışma fırsatı sunuyor.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi:  "Sözlük Özgürlüktür."

Projenin tanıtım filmini bu linkten izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=KMQAgRMJIFs

ETKİNLİKLERİMİZE ULASMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Yayın: 21.12.2023 - Güncelleme: 22.12.2023 00:24 - Görüntülenme: 487